Mediacijos paslauga

Rūšiuoti: Aukščiausiai įvertinti




Autopretenzija V. Sezemano g. 9, 10229 Vilnius

Autopretenzija

39 Apžvalgos
V. Sezemano g. 9, 10229 Vilnius
Auto pretenzija - atgaukite pinigus už nekokybišką automobilį.Rengiame dokumentus, atstovaujame teisme, rengiame taikos sutartis
  • Stovėjimo aikštelė
  • pritaikyta neįgaliesiems
  • Įmonė priklauso moteriai
Mediacijos centras 'SUSITARKIM' Šaltinių g. 22, 03213 Vilnius

Mediacijos centras 'SUSITARKIM'

0 Apžvalgos
Šaltinių g. 22, 03213 Vilnius
  • Svečių tualetas
Mediacijos centras 'Susitarkim'

Mediacijos centras 'Susitarkim'

0 Apžvalgos
  • Įėjimas
  • pritaikytas neįgaliesiems
  • Stovėjimo aikštelė
  • pritaikyta neįgaliesiems
  • Bendras tualetas
  • Galima apsilankyti su vaikais
  • Rekomenduojama iš anksto gauti bilietus

Rekomenduojamos apžvalgos





Vytautas Radziulis
21.01.2024
Autopretenzija
Automobilį įsigijau gruodžio pradžioje iš įmonės, kuri verčiasi automobilių perpardavinėjimu. Pardavėjas siūlė automobilį pirkti kauferiu, tačiau pasiūlymą atmečiau, nes norėjau automobilį įsigyti su tvarkinga lietuviška sutartimi. Pardavėjas automobilį prižadėjo pristatyti iš Panevėžio į Vilnių, kadangi būtent Panevėžyje automobilis buvo apžiūrėtas ir praėjo techninę apžiūrą. Sutartą dieną pardavėjas vėlavo atvykti į susitikimo vietą beveik 40 minučių. Prieš pasirašant sutartį pardavėjas patikino, jog jokių defektų nėra (ir jų nepastebėjo), tas buvo įrašyta ir į pirkimo-pardavimo sutartį. Laukiant eilėje prie Regitros, pastebėjau, jog neveikia salono šildymas, tačiau pamaniau, jog tai gali būti termostato problema - automobilis po kelių dienų vis tiek turėjo būti pristatytas į autoservisą įprastam remontui (tepalų, diržų keitimas), tad tikėjausi, jog šią problemą taip pat bus galima išspręsti. Tačiau meistrai apžiūrėdami variklį informavo, jog matosi, kad anksčiau buvo remontuota variklio galva, tai buvo pirmoji indikacija, jog problema nėra termostatas, o galimai variklio defektas. Išardžius termostatą paaiškėjo, jog jis nėra pilnos komplektacijos, apžiūrint variklį paaiškėjo, jog variklio galva buvo aptepta neaiškios konsistencijos koše, o variklio bloke buvo įtrūkę cilindrai. Serviso darbuotojai patikino, jog šie veiksmai galimai buvo daromi tam, kad būtų nuslėptas minėtasis variklio defektas ir norint išspręsti šį gedimą yra reikalingas variklio keitimas. Po šios serviso darbuotojų išvados buvo kreiptasi į pardavėją, tačiau šis nusikratė bet kokios atsakomybės ir bendradarbiauti nenorėjo. Tuomet internete ieškant informacijos ką tokiu atveju daryti, atradau UAB Autopretenziją ir pasidomėjęs jų vykdoma veikla kreipiausi pagalbos. Ramūnas bendravo labai korektiškai, profesionaliai ir suteikė visą pirminę informaciją, kokia turėtų būti veiksmų seka. Kadangi pirminė konsultacija paliko gerą įspūdį - nusprendžiau toliau bendradarbiauti ir spręsti šią problema kartu su profesionalais. Ramūnas padėjo rašyti pretenzijas, kreipimąsi į pardavėją bei skundą vartotojų teisėms. Dėl tikslių bei profesionalių konsultacijų visa proceso eiga buvo labai sklandi. Vartotojų teisių sprendimas buvo mano naudai, kadangi nustatyta, jog defektas tikrai buvo nuslėptas ir tai yra pardavėjo atsakomybė. Autopretenzijos dėka atgavau pilną remontui išleistą sumą (daugiau nei 2 tūkst. eurų), nors tikrai netikėjau, jog tai yra įmanoma.
Aiste
05.01.2024
Autopretenzija
Labai profesionaliai ir kompetetingai padėjo spręsti problemą. Visada buvo šalia, kai to reikėjo. Sklandi ir greita komunikacija. Labai rekomenduoju!
Vytenis Pocius
02.01.2024
Autopretenzija
Turbūt, kaip ir daugumai, su Autopretenzija"
Arvydas. Arvydas.
26.12.2023
Autopretenzija
Galiu visus nuliūdinti, nieko jie nepadaro niekaip neytakoja pardavėjo, teisme neatstovauja,viską reikia daryti pačiam, tik jiems pinigus mokėti, už ieškinio surašymą teismui 369€ ir 243€ už pretenzijos surašymą pardavėjui. Tai eiliniai apsišaukeliai iki šiol nesuprantu už ką mokėjau pinigus.
Rolandas Aleksandravičius
13.12.2023
Autopretenzija
Už konsultacija sumokėjau 605€ ir nieko gero nepatikima kontora
Laura Stasiulė
20.11.2023
Autopretenzija
5/5 balai - nepriekaištingas darbas ir rezultatai! Nepasiduokite sudėtingoms situacijoms bei klausykite Jums duodamų patarimų. Drąsiai kovokite už savo teises!
Mantas Jan
19.11.2023
Autopretenzija
Išsami konsultacija pirminio skambucio metu. Organizacija ismananti savo darba. Remomenduoju kreiptis susidurus su pardaveju apgavystemis.
Vilma Vaitkunaite
19.11.2023
Autopretenzija
Super konsultacija ir išsamiai pateikta informacija. Rekomendacijos dabar visiems iš eilės 100%!
Saulius Pažėra
19.11.2023
Autopretenzija
Džiaugiuosi jog radau šią Autopretezijos" komandą. Nusipirkus automobilį su paslėptais defektais jau nesitikėjau atgauti pinigų už patirtas remonto išlaidas
edvardas rysko
18.11.2023
Autopretenzija
viskas labai gerai, aukštame lygyje, įmonė patikima!