Anesteziologas

Rūšiuoti: Aukščiausiai įvertinti




Amicus Dentis M. K. Čiurlionio g. 19, 03101 Vilnius

Amicus Dentis

31 Apžvalgos
M. K. Čiurlionio g. 19, 03101 Vilnius
Klinika Amicus Dentis turi ilgametę patirtį turinčius odontologus ir anesteziologus. Vaikams skiriame ypatingą dėmesį. Suteikiame išsamų gydymo planą ir naudojame pažangiausias priemones.
  • pritaikytas neįgaliesiems
  • Stovėjimo aikštelė
  • pritaikyta neįgaliesiems
  • Poilsio kambarys
  • Svečių tualetas
  • Priimami nauji pacientai

Rekomenduojamos apžvalgos





Mantas Šliogeris
19.01.2024
Amicus Dentis
Puikūs specialistai. Visada paaiškina kas, kur, kodėl ir ką reiktų daryti.
Gintarė Tumaitė
18.01.2024
Amicus Dentis
Per savo ilgą kelerių metų kelionę svajonių šypsenos link, teko aplankyti ir skirtingų klinikų, ir sutikti daug gydytojų, tačiau tik paskui gydytoją Justiną sekčiau nors ir į pasaulio kraštą. Esu be galo dėkinga jai, visiems klinikos specialistams ir registratūros merginoms, kurių maloni šypsena ir dėmesys priverčia pasijusti kaip namie, vos pravėrus klinikos duris.
Oksana Maksimovich
06.01.2024
Amicus Dentis
Mūsų trijų metų dukrai Amicus dentes klinikoje buvo išrautas vienas dantis ir suplombuoti du kiti dantys vieno vizito metu su sedacija. Procedūra praėjo sėkmingai, mano nuostabai vaikas neverkė, noriai ėjo pas gydytoją ir po procedūros liko tik teigiami įspūdžiai. Kitą dieną iš klinikos paskambino pasiteirauti vaiko sveikata, kas maloniai nustebino. Tad labai džiaugiamės pasirinkę šią kliniką!
Aušra Grabauskienė
31.12.2023
Amicus Dentis
Čia man buvo atliktos trys procedūros: estetinis protezavimas, danties taisymas ir higiena. Viskas atlikta kuo puikiausiai ir neskausmingai. Specialistų bendravimas taip pat labai malonus. Gydytoja estetinį protezavimą kantriai tobulino pagal visus mano įnorius. Taip pat man buvo pasiūlyta profilaktiškai padaryti rentgeno nuotrauką, kurioje pamatė pasislėpusį kariesą. Laiku atlikto taisymo dėka išvengiau kanalų gydymo. Ačiū!
Alina Stoliarova
26.12.2023
Amicus Dentis
Noriu iš visos širdies padėkoti gydytojai Justinai už gražią šypseną. Justina nuostabi specialistė ir šiltas žmogus. Įsiklauso į jūsų norus ir parenka patį geriausią gydymo būdą. Taip pat noriu padėkoti vaikų gydytojai Rūtai, Jūsų dėka vaikas nustojo bijoti gydyti dantis. Adminnistratorės labai malonios, visada pasitinka su šypsena. Amicus dentes geriausias mūsų šeimos atradimas.
Tatjana Kl
19.12.2023
Amicus Dentis
Puiki klinika. Čia dirba tikri profesionalai! Malonus aptarnavimas.
Judita Savickaite
07.12.2023
Amicus Dentis
Dėjausi implantą, rekomenduoju :)
Nikita Voleiko
22.11.2023
Amicus Dentis
Tiesiog nuostabi klinika, su tikra profe ortodonte!
Migle Šimoliūnaitė
17.11.2023
Amicus Dentis
Nuoširdžiausios rekomendacijos dėl Gyd. Justinos Jakutienės.Gydytoja atsakė į visus klausimus, nuramino, sudarė gydymo planą ir užtikrino, kad viso vizito metu jausčiausi ramiai. Profesionalumas 10/10 :)