Rentgeno kabinetas

Rūšiuoti: Aukščiausiai įvertinti




Odontologijos Centras 'Orto Vita' Gedimino g. 26, 44319 Kaunas

Odontologijos Centras 'Orto Vita'

14 Apžvalgos
Gedimino g. 26, 44319 Kaunas
Ortovita - Odontologijos klinika Kaune. Profesionali burnos higiena, dantų implantai, dantų protezavimas, periodontologija, kompiuterinė tomografija, burnos chirurgija.
  • Svečių tualetas
  • Priimami nauji pacientai
VILNIUS VET Kęstučio g. 54, 08112 Vilnius

VILNIUS VET

186 Apžvalgos
Kęstučio g. 54, 08112 Vilnius
Veterinarijos klinikų tinklas Vilnius Vet siūlo profesionalias veterinarijos paslaugas Jūsų augintiniams. Skambinkite arba registruokitės internetu!
  • Įėjimas
  • pritaikytas neįgaliesiems
Dantų klinika Processus Žiemgalių g. 3e, 48213 Kaunas

Dantų klinika Processus

42 Apžvalgos
Žiemgalių g. 3e, 48213 Kaunas
Moderni odontologijos klinika Kaune, kurioje teikiamos visos odontologijos paslaugos. Atliekamos įvairiausios rentgenogramos. Maloniai kviečiame apsilankyti
  • Įėjimas
  • pritaikytas neįgaliesiems
  • Stovėjimo aikštelė
  • pritaikyta neįgaliesiems
  • Poilsio kambarys
  • Svečių tualetas
  • Priimami nauji pacientai

Rekomenduojamos apžvalgos





Tolga Benzer
06.02.2024
VILNIUS VET
We had an excellent vet service in English as foreigners. Tomas was really helpful and communicated well with us in related topics.
Jonas Jačiunskis
03.02.2024
Odontologijos Centras 'Orto Vita'
Visada profesionaliai!
Vytas V
02.02.2024
VILNIUS VET
Labai brangu ir paprastos proceduros, kaip temperaturos matavimas, katinui atrode labai skausmingos. Rasiau laiska su prasymu atsiusti informacija su tyrimu rezultatai ir jau kelis menesius negaunu atsakymo.
Rimvyde Ba
01.02.2024
VILNIUS VET
Mūsų šunį ši gydykla “gydo” jau 15 metus. Šuo turėjo 3 rimtas operacijas ir panašu, kad džiugins dar ilgai. Profesionalūs gydytojai! Ypač Dalius.
JoK
29.01.2024
Dantų klinika Processus
Buvau konsultacijoje dėl ortodontinio gydymo. Atėjus į kabinetą daktarė pažiūrėjo į dantis ir pasakė kad jis galimas. Kaip iš 35-ties eurų konsultacijos norėtusi daugiau nei 2 min pokalbio. Taip pat buvo sumaišytas paprastas dantis su protiniu, kas kelia nepasitikėjimą daktarės darbu.
Deimante Mieliauskaite
27.01.2024
Dantų klinika Processus
Nesenai apsilankiau dėl protinio dančio rovimo likau tikrai patenkinta ir visai nejaučiau jokio skausmo kai šalino protinį dantį dėkoju visam personalui
Inga V
27.01.2024
VILNIUS VET
Labai dekoju Violetai oftamologei uz nuosirdu, profisionalu gydyma mano prancuzu buldogej. Rekomenduoju ir sekmes darbuose!
Nicole Sirutis
15.01.2024
VILNIUS VET
I recently moved to Lithuania from the US. We brought our cat along with us and needed to receive a EU passport for our cat which we received very easily from Žvėryno veterinarijos gydykla.Making an appointment by phone was simple. We arrived and the staff was welcoming and friendly. They quickly reviewed our document and issued the passport with no issues.My husband who speaks Lithuanian did all of the communication so I cannot comment on their level of English.
Danielius Goriunovas
12.01.2024
Odontologijos Centras 'Orto Vita'
Lankausi čia jau apie 10 metų ir... Na, vis dar mielai lankausi visoms dantų paslaugoms :) Ir kanalus valė, ir balino, ir higiena kas pusmetį - čiki. Patogiai, maloniai, be skausmo (taip, net kanalų valymas buvo be skausmo).
Arthur K.
10.01.2024
Dantų klinika Processus
Nepriekaistingas darbas ir nuostabios stomatologes. Labai patenkintas rezultatu ir drasiai rekomenduoju visiem!